Próbáld ki a búvárkodást

Facebook

Általános búvártanfolyamok

UEF Open Water

kivonat

A jelentkezés feltételei:

-Úszástudás
-Egészségügyi alkalmasság (orvosi igazolás)

A következő tanfolyam időpontja:
A tanfolyam ára: 100.000 Ft

Az ár tartalmazza az oktatás teljes költségét, tankönyvet, merülési naplót, táblázatot, uszodai belépőket, a teljes felszerelést, valamint a nemzetközi kártyadíjat is.

A Nálunk vizsgázott búvárok a felszerelés árából 10% kedvezményt kapnak!

UEF Nyílt vízi búvár tanfolyamon részt vehet az a legalább 12. életévét betöltött személy – kiskorú esetében szülői, gondviselői írásbeli nyilatkozat szükséges – aki búvárkodásra szellemileg és egészségügyileg alkalmas, úszni tud, vízbiztonsággal rendelkezik, a vizet és a természetet kedveli, és az oktatás feltételeit tudomásul veszi.

A tanfolyam elméleti oktatásból, uszodai alap búvárképzésből és legalább 4 nyílt vízi merülésből áll. A tanfolyam résztvevői az elméleti ismeretek elsajátításáról írásbeli vizsga keretében, gyakorlati felkészültségükről legalább 10 méter mélységű, nyílt vízben végrehajtott gyakorlati vizsga keretében adnak számot.

A UEF Nyílt vízi búvár tanfolyamot eredményesen elvégzett személy olyan alapfokú búvárismeretekkel rendelkező búvár lesz, aki képes a gyakorlati képzési körülményeinek megfelelő nyílt vízben, hasonló minősítésű búvárral legfeljebb 20 méteres mélységig dekompresszió nélküli merülést megtervezni és végrehajtani. Ismernie kell az adott mélységtartományban a búvárt veszélyeztető jelenségeket, valamint tudnia kell önmagát és társát menteni.

A UEF Nyílt vízi búvár merülésvezető vagy búvároktató kíséretében legfeljebb 30 méter mélységig hajthat végre nyílt vízi, dekompresszió nélküli merülést.

A tanfolyam mindössze 2 hétvégédet veszi igénybe!