Próbáld ki a búvárkodást

Facebook

Speciális búvártanfolyamok

Mentőbúvár

Mindenkiben felmerül a kérdés, hogy mennyire biztonságos a búvárkodás. A válasz csupán annyi, ha betartod a szabályokat, akkor biztonságos. De nem elég betartani a szabályokat, akkor leszel igazán jó búvár, ha megtanulod a merüléssel kapcsolatos esetleges veszélyhelyzetek megelőzését és megoldását. Ehhez nyújt segítséget Számodra a UEF Mentőbúvár tanfolyam.

A tanfolyam próbamentéseken keresztül tanít meg a vészhelyzetek kezelésének és megelőzésének fontosságára. Az előadásokon az alapelveket és a búvárbalesetek megelőzéséhez szükséges információkat találod. Az önmentés, búvárstressz, búvár elsősegély, vészhelyzetek kezelése, felszerelés-problémák, arra készít fel, hogyan oldd meg a felszínen és a víz alatt felmerülő problémákat.

A mentőbúvár tanfolyamok nagyon népszerűek a tanulók körében, elvégzését minden búvárnak ajánljuk. A tanfolyamot elvégzett hallgatók megtanulnak víz alól és víz felszínen menteni, begyakorolják a különböző baleseti lehetőségekre használható elsősegélynyújtó módozatokat.

A jelentkezés feltételei:

– Elsősegély/oxigen felhasználó tanfolyam

– 18. életév betöltése

– Egészségügyi alkalmasság

– Haladó vagy vele azonos tanfolyam

– min 50 regisztrált merülés

A következő tanfolyam időpontja:
A tanfolyam ára: 50 000 Ft + 30 Euró kártyadíj

Az ár tartalmazza az oktatás teljes költségét, uszodai belépőket, valamint a nemzetközi kártyadíjat is.

A Nálunk vizsgázott búvárok a felszerelés árából 10% kedvezményt kapnak!